×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/Geuseis

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/drasthriothtes-paidiwn

Πολιτική Συστήματος Διαχείρισης

Η ξενοδοχειακή μονάδα «ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΟΣ» έχει καθορίσει την παρούσα Πολιτική η οποία είναι συνδεδεμένη με τη φιλοσοφία της και το όραμα της καθώς και την ισχύουσα νομοθεσία. Στόχος της Πολιτικής αυτής είναι ναι μεν η διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει η επιχείρηση, με τρόπο που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στις προσδοκίες των πελατών της, αλλά και την ενεργή προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση των φυσικών πόρων. Προκειμένου η προσπάθεια αυτή να γίνει με συστηματικό και ελεγχόμενο τρόπο, έχει αναπτυχθεί και εφαρμόζεται Σύστημα Διαχείρισης σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2015 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2015.

Η Διοίκηση δεσμεύεται για:
• την προστασία του περιβάλλοντος περιλαμβανομένης της πρόληψης της ρύπανσης, τη βιώσιμη χρήση των πόρων και τον περιορισμό της επίδρασης στην κλιματική αλλαγή,
• τη συμμόρφωσή της επιχείρησης με τις εφαρμοστέες νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις που αφορούν την ποιότητα παροχής υπηρεσιών και τις περιβαλλοντικές επιδόσεις,
• την εκπλήρωση των υποχρεώσεων και τη διαρκή βελτίωση της επιχείρησης αναφορικά με την ποιότητα παροχής υπηρεσιών και τις περιβαλλοντικές μας επιδόσεις,
• την παροχή των απαραίτητων πόρων και την υλοποίηση κατάλληλων ενεργειών προκειμένου το Σύστημα Διαχείρισης να βελτιώνεται συνεχώς σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2015.

Κύρια στοιχεία του Συστήματος Διαχείρισης αποτελούν:
• Η διαρκής συμμόρφωση της επιχείρησης με τις σχετικές νομικές απαιτήσεις και δεσμεύσεις σε θέματα που αφορούν την ποιότητα και το περιβάλλον
• Η παροχή των απαραίτητων πόρων για την επίτευξη των στόχων ποιότητας και των περιβαλλοντικών στόχων
• Η συνεργασία με αξιόπιστους προμηθευτές οι οποίοι συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις της επιχείρησης σε σχέση με την ποιότητα και τα περιβαλλοντικά θέματα
• Η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εργαζομένων σχετικά με τα περιβαλλοντικά θέματα
• Η ετοιμότητα της επιχείρησης σε πιθανές καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης
• Η λήψη βιώσιμων μέτρων για την προστασία του περιβάλλοντος
• Ο προσδιορισμός και η εγκατάσταση περιβαλλοντικών σκοπών και στόχων, στόχων ποιότητας και καλών πρακτικών
• Ο έλεγχος της επίδοσης σχετικά με τα θέματα ποιότητας και περιβαλλοντικής διαχείρισης
• Η μέριμνα για τη συνεχή βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της επιχείρησης
• Η υποστήριξη των πελατών


Ο Υπεύθυνος Συστήματος έχει σαφή δικαιοδοσία και οργανωτική ελευθερία στο να εντοπίζει προβλήματα, να εισάγει, να συνιστά ή να προσφέρει λύσεις και να επιβεβαιώνει την εφαρμογή των λύσεων, με σκοπό τη διαρκή βελτίωση της αποτελεσματικότητας του Συστήματος Διαχείρισης.

Όλο το προσωπικό εκπαιδεύεται στους κανόνες ατομικής υγιεινής, σε θέματα διασφάλισης ποιότητας, καλές περιβαλλοντικές πρακτικές καθώς και σε άλλα θέματα ανάλογα με την θέση εργασίας του πριν αναλάβει τα νέα του καθήκοντα. Ο κάθε εργαζόμενος οφείλει, κάνοντας χρήση της εκπαίδευσης που του δίνεται και των μέσων που τίθενται στη διάθεσή του με τον καλύτερο τρόπο, να τηρεί τις διαδικασίες του Συστήματος Διαχείρισης και να συμβάλλει στη διαρκή εδραίωσή και βελτίωσή του.

Covid-19

Απολαμβάνουμε τις διακοπές μας, μένοντας ασφαλείς!

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε, με βάσει  τις τελικές αποφάσεις της κυβερνήσεως για την επαναλειτουργία των τουριστικών καταλυμάτων, το Socrates Organic Village-Wild Olive μέσα σε αυτή τη δύσκολη τουριστική περίοδο που θα ακολουθήσει, θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και προφύλαξης των επισκεπτών και του προσωπικού.

Η ίδια η τοποθεσία του Socrates organic Village-Wild Olive παρέχει μία ασφάλεια στον επισκέπτη καθώς δεν βρίσκεται μέσα σε αστικό κέντρο και απέχει 3 χλμ από την πόλη του Μεσολογγίου. Σκαρφαλωμένο στην πλαγιά ενός λόφου, περιτριγυρισμένο από τις κατάφυτες βουνοπλαγιές του Αράκυνθου, με μία υπέροχη πανοραμική θέα στους γύρω λόφους & στην μοναδική Λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, είναι το ιδανικό καταφύγιο στην εξοχή για ξέγνοιαστες διακοπές για όλη την οικογένεια. Θα σας δοθεί χρόνος για ξεκούραση, ηρεμία & χαλάρωση, αλλά & χρόνος για να κάνετε πράγματα με την οικογένεια σας, να ζήσετε εμπειρίες γεμάτες περιπέτεια, γέλιο, και διασκέδαση, που  θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα, χωρίς τον συνωστισμό και την πολυκοσμία ενός αστικού ξενοδοχείου σε μία πόλη.

Τα Bungalows του καταλύματος είναι ανεξάρτητα το ένα με το άλλο και σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους και από το κτίριο της υποδοχής, χωρίς να φέρνουν τους ενοίκους του κάθε Bungalow σε μεγάλη επαφή. Για να περιοριστούν όσο το δυνατόν οι επαφές και με το προσωπικό του καταλύματος τα bungalows είναι πλήρως εξοπλισμένα. Το κάθε Bungalow διαθέτει τα δικά του προϊόντα καθαρισμού και απολυμαντικής δράσης ώστε να καθαρίζετε μόνοι σας το bungalow.

Υπηρεσία καθαρισμού θα υπάρχει πριν την άφιξη και με την αναχώρηση των των επισκεπτών. Στο ενδιάμεσο της διαμονής το δωμάτιο θα καθαρίζεται από τους ίδιους τους επισκέπτες, σε περίπτωση πολυήμερης διαμονής θα είναι συγκεκριμένες οι περιπτώσεις που θα υπάρξει υπηρεσία δωματίου και μόνο εάν αυτό κριθεί αναγκαίο. Στα δωμάτια θα υπάρχουν  τσάντες ώστε οι ένοικοι να τοποθετούν  βρώμικες πετσέτες και βρώμικα κλινοσκεπάσματα(βάση της πολιτικής μας, καθημερινή αλλαγή δεν προβλέπεται, παρά μόνο για διανυκτερεύσεις άνω των τεσσάρων ημερών αλλαγή κλινοσκεπασμάτων και πετσετών την τρίτη ημέρα) και αφού τα συγκεντρώσουν τα αφήνουν εκτός δωματίου και ενημερώνουν το προσωπικό να τα παραλάβει παρέχοντας τους πρώτα καθαρά κλινοσκεπάσματα.

Στο δωμάτιο επίσης θα υπάρχουν και σακούλες απορριμμάτων όπου ο ένοικος θα μπορεί να πετάει ο ίδιος τα σκουπίδια στους κάδους απορριμμάτων ακριβώς έξω από την είσοδο του καταλύματος όπου υπάρχει και ειδικός κάδος ανακύκλωσης.

Η πισίνα καθαρίζεται και χλωριώνεται σε καθημερινή βάση, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για ύπαρξη βακτηρίων ή μικροβίων στο νερό. Το φίλτρο νερού όπου ανανεώνει το νερό της πισίνας λειτουργεί σε 24ωρη βάση.  Με βάση τον νέο κανονισμό, ο μέγιστος αριθμός ατόμων που θα μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα μέσα στην πισίνα είναι 10.

Οι ξαπλώστρες στον χώρο της πισίνας, θα απέχουν ανά ζεύγος τουλάχιστον 2 μέτρα  μεταξύ τους. Θα τις καλύπτετε είτε με πετσέτες που σας χορηγούμε εμείς είτε με δικές σας, εάν έχετε φέρει.

Τα κλειδιά των δωματίων αποστειρώνονται πριν από κάθε check in και μετά από κάθε check out. Στο check in βρίσκονται στην πόρτα του δωματίου. Στο check οut ο επισκέπτης θα αφήνει τα κλειδιά με τον ίδιο τρόπο που τα παρέλαβε. Το checkin εάν κριθεί αναγκαίο μπορεί να γίνει καθυστερημένα, ώστε το δωμάτιο να καθαριστεί και να απολυμανθεί σωστά.

Το πρωινό όπως ίσχυε μέχρι τώρα προσφέρεται μέσα στο δωμάτιο και ετοιμάζεται από τους ίδιους τους ενοίκους, με τη διαφορά ότι τα  υλικά του πρωινού θα τοποθετούνται με τις συσκευασίες οι οποίες πιο πριν θα αποστειρώνονται.

Προτεραιότητα μας είναι η δημιουργία ενός ασφαλούς χώρου διακοπών για τους επισκέπτες μας και ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας για το προσωπικό μας.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για ότι χρειαστείτε!

Εκ μέρους της διευθύνσεως

Πρόσβαση

Το Βιολογικό Αγρόκτημα SocratesOrganicVillage-WildOlive βρίσκεται στον οικισμό της Αγριλιάς 3 χιλιόμετρα  από την πόλη του Μεσολογγίου, 244χλμ από την Αθήνα.

 

Για να έρθετε από Αθήνα:

 

 

Ξεκινώντας από την Αθήνα με αυτοκίνητο, στο 244ο χιλιόμετροτης Εθνικής οδού Αθηνών –Ιωαννίνων (44 χιλιόμετρα μετά την Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου) στον κόμβο στα Τ.Ε.Ι  Μεσολογγίου θα στρίψετε δεξιά στην πρώτη έξοδο για Μεσολόγγι να εισέλθετε στον κόμβο και αμέσως μετά στρίβεται δεξιά προς την κατεύθυνση για Αιτωλικό-Μεσολόγγι ακολουθώντας την ανάλογη σήμανση. Συνεχίζεται  ευθεία και στη διασταύρωση της Αγριλιάς πριν το Μεσολόγγι βγείτε στην έξοδο δεξιά  προς Αγριλιά  όπου υπάρχει και η ανάλογη σήμανση και ακολουθώντας την κατεύθυνση που πηγαίνει προς τον οικισμό της Αγριλιάς,  στα3 χιλιόμετραθα συναντήσετε τον οικισμό της Αγριλιάς. Στην κεντρική πλατεία του οικισμού που βρίσκεται και η εκκλησία θα συναντήσετε πινακίδα του αγροκτήματος με το όνομα SocratesOrganicVillage-Wild Οliveπου σας ενημερώνει να συνεχίσετε ευθεία , συνεχίζοντας θα βρεθείτε στην είσοδο του αγροκτήματος.

 

Για να έρθετε από Θεσσαλονίκη:

 

 

  1. Ακολουθώντας τη διαδρομή:Λάρισα – Λαμία-Ιτέα-Ναύπακτος-Μεσολόγγι, οπότεστη διασταύρωση για Αγριλιά πριν το Μεσολόγγι βγείτε στην έξοδο προς Αγριλιά όπου υπάρχει και η ανάλογη σήμανση  και ακολουθώντας την κατεύθυνση που πηγαίνει προς τον οικισμό της Αγριλιάς, στα3 χιλιόμετραθα συναντήσετε τον οικισμό της Αγριλιάς. Στην κεντρική πλατεία του οικισμού που βρίσκεται και η εκκλησία θα συναντήσετε πινακίδα του αγροκτήματος με το όνομα SocratesOrganicVillage-Wild Οlive που σας ενημερώνει να συνεχίσετε ευθεία , συνεχίζοντας θα βρεθείτε στην είσοδο του αγροκτήματος.
  1.  Ακολουθώντας τη διαδρομή:Ιωάννινα – Αγρίνιο -Μεσολόγγι, οπότεστη διασταύρωση για Αγριλιά πριν το Μεσολόγγι βγείτε στην έξοδο προς Αγριλιά όπου υπάρχει και η ανάλογη σήμανση  και ακολουθώντας την κατεύθυνση που πηγαίνει προς τον οικισμό της Αγριλιάς, στα3 χιλιόμετραθα συναντήσετε τον οικισμό της Αγριλιάς. Στην κεντρική πλατεία του οικισμού που βρίσκεται και η εκκλησία θα συναντήσετε πινακίδα του αγροκτήματος με το όνομα SocratesOrganicVillage-Wild Οlive που σας ενημερώνει να συνεχίσετε ευθεία , συνεχίζοντας θα βρεθείτε στην είσοδο του αγροκτήματος.

 

 

espa.jpg 

 

Certifications

tuv-logo.jpg          iris.JPG

 

 

Πολιτική Συστήματος Διαχείρισης

Socrates Organic Village Agrillia

Είμαστε το Socrates Organic Village Agrillia! Εάν λαχταράς  για ένα διάλειμμα από το χάος των πόλεων, τότε έλα να μας επισκεφτείς. Ανακάλυψε τις άγνωστες ομορφιές της Δυτικής Ελλάδας, ανακάλυψε τον τελευταίο παράδεισο της Ευρώπης.

Συνδεθείτε μαζί μας και μείνετε ενήμεροι:


 

Contacts

Για γενικές πληροφορίες σχετικά με διαθεσιμότητα δωματίων και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα:
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  +30 26310 50123 
Mobile:  6987433554
                                                                      
 
  Αγριλιά, Μεσολόγγι

GuestInn.jpg 28272_Digital_Promo_Assets_Circle_elGR_rebrand-01-481x481.png1766892.png social_media.pngecotourism_member_2019.png