Πρόσβαση

Το Βιολογικό Αγρόκτημα SocratesOrganicVillage-WildOlive βρίσκεται στον οικισμό της Αγριλιάς 3 χιλιόμετρα  από την πόλη του Μεσολογγίου, 244χλμ από την Αθήνα.

 

Για να έρθετε από Αθήνα:

 

 

Ξεκινώντας από την Αθήνα με αυτοκίνητο, στο 244ο χιλιόμετροτης Εθνικής οδού Αθηνών –Ιωαννίνων (44 χιλιόμετρα μετά την Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου) στον κόμβο στα Τ.Ε.Ι  Μεσολογγίου θα στρίψετε δεξιά στην πρώτη έξοδο για Μεσολόγγι να εισέλθετε στον κόμβο και αμέσως μετά στρίβεται δεξιά προς την κατεύθυνση για Αιτωλικό-Μεσολόγγι ακολουθώντας την ανάλογη σήμανση. Συνεχίζεται  ευθεία και στη διασταύρωση της Αγριλιάς πριν το Μεσολόγγι βγείτε στην έξοδο δεξιά  προς Αγριλιά  όπου υπάρχει και η ανάλογη σήμανση και ακολουθώντας την κατεύθυνση που πηγαίνει προς τον οικισμό της Αγριλιάς,  στα3 χιλιόμετραθα συναντήσετε τον οικισμό της Αγριλιάς. Στην κεντρική πλατεία του οικισμού που βρίσκεται και η εκκλησία θα συναντήσετε πινακίδα του αγροκτήματος με το όνομα SocratesOrganicVillage-Wild Οliveπου σας ενημερώνει να συνεχίσετε ευθεία , συνεχίζοντας θα βρεθείτε στην είσοδο του αγροκτήματος.

 

Για να έρθετε από Θεσσαλονίκη:

 

 

  1. Ακολουθώντας τη διαδρομή:Λάρισα – Λαμία-Ιτέα-Ναύπακτος-Μεσολόγγι, οπότεστη διασταύρωση για Αγριλιά πριν το Μεσολόγγι βγείτε στην έξοδο προς Αγριλιά όπου υπάρχει και η ανάλογη σήμανση  και ακολουθώντας την κατεύθυνση που πηγαίνει προς τον οικισμό της Αγριλιάς, στα3 χιλιόμετραθα συναντήσετε τον οικισμό της Αγριλιάς. Στην κεντρική πλατεία του οικισμού που βρίσκεται και η εκκλησία θα συναντήσετε πινακίδα του αγροκτήματος με το όνομα SocratesOrganicVillage-Wild Οlive που σας ενημερώνει να συνεχίσετε ευθεία , συνεχίζοντας θα βρεθείτε στην είσοδο του αγροκτήματος.
  1.  Ακολουθώντας τη διαδρομή:Ιωάννινα – Αγρίνιο -Μεσολόγγι, οπότεστη διασταύρωση για Αγριλιά πριν το Μεσολόγγι βγείτε στην έξοδο προς Αγριλιά όπου υπάρχει και η ανάλογη σήμανση  και ακολουθώντας την κατεύθυνση που πηγαίνει προς τον οικισμό της Αγριλιάς, στα3 χιλιόμετραθα συναντήσετε τον οικισμό της Αγριλιάς. Στην κεντρική πλατεία του οικισμού που βρίσκεται και η εκκλησία θα συναντήσετε πινακίδα του αγροκτήματος με το όνομα SocratesOrganicVillage-Wild Οlive που σας ενημερώνει να συνεχίσετε ευθεία , συνεχίζοντας θα βρεθείτε στην είσοδο του αγροκτήματος.

 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

espa.jpg 

 

Certifications

tuv-logo.jpg          iris.JPG

 

 

Πολιτική Συστήματος Διαχείρισης

Socrates Organic Village Agrillia

Είμαστε το Socrates Organic Village Αγριλιά! Εάν λαχταράς  για ένα διάλειμμα από το χάος των πόλεων, τότε έλα να μας επισκεφτείς. Ανακάλυψε τις άγνωστες ομορφιές της Δυτικής Ελλάδας, ανακάλυψε τον τελευταίο παράδεισο της Ευρώπης.

Συνδεθείτε μαζί μας και μείνετε ενήμεροι:


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για γενικές πληροφορίες σχετικά με διαθεσιμότητα δωματίων και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα:
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  +30 26310 50123 
Mobile: +30 697 867 6171 

Άφιξη από: 3μμ
Αναχώρηση εώς: 11.00πμ

Η ρεσεψιόν είναι ανοιχτή από τις 08.00 έως 20.00
Για αφίξεις εκτός των ωρών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. 

                                                                   


  Αγριλιά, Μεσολόγγι, 30200

GuestInn.jpg 28272_Digital_Promo_Assets_Circle_elGR_rebrand-01-481x481.png1766892.png social_media.pngecotourism_member_2019.png